Over mij

Mijn naam is Christa Oostenveld, getrouwd en moeder van een zoon (2017). Mijn passie is om met jonge gezinnen te werken. Mijn interesse voor baby’s was altijd al groot. Hoe kan ik de opvoeding/ verzorging zo aangenaam mogelijk maken. Hiervoor heb ik cursussen ontwikkeld.

Na mijn studie pedagogiek wilde ik verder in de babywereld. Bij de Massageacademie heb ik geleerd hoe ik babymassage kan overbrengen aan ouders. Ik merkte dat ouders ook interesse hebben in andere baby onderwerpen. Hierdoor ben ik thema’s gaan ontwikkelend die ik combineer met de babymassagecursus of in een cursus apart bespreek.

Ik vind het ontzettend leuk om gezinnen te kunnen ondersteunen. Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Ouder en kind kunnen het beste ontspannen in de veilige, vertrouwde, thuis omgeving. Ik vind het daarom ook erg fijn om bij mensen thuis te komen. Ik heb volledige aandacht voor ouder en kind. Ik speel in op de vragen van de ouders om het zo persoonlijk mogelijk te maken. Het kindje gaat voor alles dus die is leidend tijdens de bijeenkomsten.

_FBS5489

Contact: 06-40244731/ info@babymassageolijfje.nl

Advertenties