Babymassage

Babymassage is geschikt voor baby’s vanaf de geboorte (advies 6 weken) tot kruipleeftijd (ongeveer 10 maanden). Tijdens een babymassage wordt de bloedsomloop van de baby gestimuleerd. Als de bloedsomloop goed is zal het immuunsysteem van de baby verbeteren. Buikkrampen, slapeloosheid, voedingsproblemen of andere klachten verminderen vaak of verdwijnen zelfs.

Babymassage is voor elke baby geschikt. Het is extra helpend bij bepaalde klachten maar ook voor gezonde kindjes is het een heerlijk moment. Een ontspannen moment voor verzorger en kind. Signalen van de baby worden sneller opgepikt doordat je het kindje beter leert kennen. De techniek voor de darmkrampjes is erg fijn om je kindje door deze heftige momenten heel te helpen. Je kunt het masseren toepassen op elk gewenst moment en zo uitgebreid als jij en je kindje willen. 

Tijdens een massage is ontspanning voor ouder en kind belangrijk. Ontspanning heeft de maken met de zintuigen: horen, voelen, zien, ruiken, proeven en intuïtie. Als deze zintuigen op een positieve manier worden geprikkeld dan is de massage over het algemeen goed. Als de babymassage regelmatig wordt toegepast dan zal het contact tussen ouder/verzorger en kind verbeteren.

Babymassage Olijfje werkt met de Shantala methode. Deze methode komt oorspronkelijk uit India. Via vakgroep Shantala kunt u meer informatie over deze methode vinden. 

Happy buik T

Contact: 06-40244731/ info@babymassageolijfje.nl

Advertenties